210 98 48 500

Η εταιρεία μας καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και του ιδιώτη

Στην ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΑΕΒΕ μπορούν να βρουν προτάσεις και λύσεις αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανολόγοι, μηχανικοί, εργολάβοι οικοδομών και δημοσίων έργων, ξενοδόχοι.

Για τους αρχιτέκτονες και διακοσμητές υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, κορυφαίων, επώνυμων οίκων, ικανή να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Η πολυετής πείρα μας (1973) στην οικοδομή γενικότερα, μας επιτρέπει να έχουμε άριστη γνώση των αναγκών των μηχανολόγων, μηχανικών και των εργολάβων οικοδομών και δημοσίων έργων.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ετοιμοπαράδοτων προϊόντων σε πλακάκια, είδη υγιεινής, κουζίνες, ντουλάπες υπνοδωματίων, είδη θέρμανσης, ηλιακούς συλλέκτες κ.α

Οι έμπειροι συνεργάτες μας μπορούν να δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση.

Ατενίζοντας το αύριο και σεβόμενοι τις ανάγκες του πελάτη για ακόμα πιο γρήγορη εξυπηρέτηση όσον αφορά στις παραδόσεις υλικών, προβήκαμε σε νέα επένδυση με την αγορά νέων αποθηκών. Με τον τρόπο αυτό, η ανέκαθεν άρτια οργανωμένη αποθήκη μας, μας επιτρέπει να εκτελέσουμε μια επείγουσα παραγγελία ακόμα και την ίδια ημέρα.

Διευρύνουμε συνεχώς την τεχνογνωσία και τις γνώσεις μας, παρακολουθώντας σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό αναφορικά με τις νέες τεχνολογίες, το φυσικό αέριο, τις θερμοπροσόψεις και τον σχεδιασμό.

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

Συμπληρώνουμε 51 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. 51 χρόνια διαρκούς βελτίωσης και ανάπτυξης. Εξελιχθήκαμε, στηριζόμενοι σε αξίες, όπως ο σεβασμός προς τον πελάτη, το συνεργάτη, τον εργαζόμενο, τον ανταγωνιστή. Ακόμα και σε δύσκολους καιρούς στο παγκόσμιο και εγχώριο γίγνεσθαι, αντιμετωπίσαμε τις δυσκολίες με επαγγελματισμό και συνεχίσαμε την ανοδική μας πορεία.

Αυτές τις αξίες και τα ιδανικά μεταλαμπαδεύσαμε στη νέα γενιά που μας διαδέχεται, στα παιδιά μας. Νιώθουμε ευλογημένοι γιατί με την εξαιρετική τους παιδεία, τις εξειδικευμένες σπουδές τους και την άριστη γνώση των νέων τεχνολογιών ανοίγουν νέους ορίζοντες και δημιουργούν νέες προοπτικές.

Μεταδίδοντας τους την πλούσια εμπειρία μας των 51 ετών σε συνδυασμό με τα δικά τους εφόδια και με τις καινοτόμες ιδέες τους, αισιοδοξούμε ότι η εταιρία μας θα ανταποκριθεί δυναμικά στις σύγχρονες προκλήσεις και απαιτήσεις του μέλλοντος!

Εμείς για 51 χρόνια ακολουθούσαμε τις εξελίξεις.
Η νέα γενιά δεν τις ακολουθεί, είναι ένα βήμα μπροστά !!!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΠΑΝΙΟ

ΔΑΠΕΔΟ

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

SHOW ROOM ΑΛΙΜΟΥ |  Λεωφ. Καλαμακίου 118, 174 55 Άλιμος Αθήνα, +30 (210) 98-48-500

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ / ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΩΝ ΒΑΡΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Βάρης Κορωπίου & Ήρωνος 8, 194 00 Κορωπί Αθήνα | Βάρης Κορωπίου & Δημοκρίτου 13, 194 00 Κορωπί Αθήνα, +30 (210) 98-44-443

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 (210) 98-48-500
+30 (210) 98-44-443
secretary@georgoulis-sa.gr
Λ. Καλαμακίου 118, 174 55 Άλιμος Αθήνα
Ευχαριστούμε για το μήνυμα σας σύντομα θα λάβετε απάντηση από συνεργάτη μας.
Ουπς... Έχετε κάποιο λάθος στη συμπλήρωση της φόρμας.

Designed & Hosted by
Γ. Γεωργουλής Α.Ε.Β.Ε. © 2020. Πνευματικά Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.